Kategoriler
Proje Haberleri

Next Level Çayyolu’nda çifte fırsat

Ankara iline bağlı bulunan Çankaya ilçesinde Next Level Çayyolu projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Pasifik Gayrimenkul Yatırım A.Ş. firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Next Level Çayyolu projesi bünyesinde 429 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje yirmi dört katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Next Level Çayyolu projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 176 metrekare ile 348 metrekare arasında değişiyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri altı farklı plandan oluşuyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projedeki konutlara sahip olmak isteyen alıcılar için çifte kazanç, çifte fırsat sunuluyor. Next Level Çayyolu projesinde söz konusu olan kampanya kapsamında ödeme planında alıcılara kolaylık sağlanıyor. Projede bulunan konutlar için bankadan 0,99 oranı ile kredi almak mümkün. Buna ek olarak yapımcı firma bünyesinde de yüzde 25 indirimden faydalanabilirsiniz.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar lokasyon olarak da ilgi görüyor. Bahsi geçen Next Level Çayyolu projesinde bulunan konutlar Hacı Bektaşi Veli Caddesi’nde yer alıyor. Söz konusu olan proje 5452. sokak no:1A’da bulunuyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.