Kategoriler
Proje Haberleri

NG Residence satışları devam ediyor

NG Residence projesi lüks yapısı ve rahat yaşam tarzı ile sizlere rezidans hayatı sağlamaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje NG Kütahya Seramik tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 26 katlı 2 blok kule yükselmektedir. Blokların bir tanesinde 280 adet daire yer almaktadır. Diğerinde ise yine şirkete ait 5 yıldızlı bir otel yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

NG Kütahya Seramik güvencesi ile geliştirilen projede 26 katlı 2 blok kule yükselmektedir. Blokların bir tanesinde 280 adet daire yer almaktadır. Diğerinde ise yine şirkete ait 5 yıldızlı bir otel yer almaktadır. Söz konusu otel beş yıldızlı uluslararası otel zincirinin bir parçası olarak tasarlanmıştır. Otel sayesinde daireler için yaşam alanları da oldukça geniş ve çeşitli hale getirilmiştir. Üstelik daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk parkları ve kapalı oyun alanları, fitness salonu, sauna, hamam ve buhar odası bulunmaktadır. Bununla birlikte kuaför, market, kuru temizleme, restoran ve kafe mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

NG Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Bağcılar İlçesi Halkalı Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu proje, huzurlu ve ferah bir yaşam alanı ihtiyacını Basın Ekspres bölgesine taşımaktadır. Üstelik bu proje lokasyonu itibariyle alışveriş merkezleri, üniversite ve okullara yakın konumdadır. Basın Ekspres ve TEM gibi önemli ulaşım merkezlerine de yakın konumda yer almaktadır.

NG Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 212 452 77 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…