Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

NG Residence’ta 30 ay sıfır faizle

NG Kütahya Seramik tarafından İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Güneşli’de hayata geçirilen  NG Residence projesinde kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

500 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olan NG Residence Güneşli projesinde kişiye özel ödeme fırsatlarından yaralanmak için sınırlı sayıdaki dairelerden birine sahip olma fırsatı devam ediyor.

Teslimlerinde yaklaştığı NG Residence  Güneşli projesinde satılık daire fiyatları ise 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2018 yılı Haziran ayı içerisinde yapılması planlanmaktadır.

12 aydan 120 aya kadar varan vade seçeneklerinin sunulduğu NG Residence  Güneşli projesinde 36 ay vade ve sıfır faizle veya, 60 ay vade yüzde 0,50 faiz oranı ile yada 120 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

2 yüksek kule bloktan meydana gelen NG Residence projesinde rezidans dairelerin yer aldığı konut bloğu ve 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesinden meydana geliyor.

Ayrıca 3 bin 200 kişilik kongre merkezininde yer aldığı NG Residence projesinde büyüklükleri 62 metrekare ile 139 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 tipindeki toplam 304 daire yer alıyor.

NG Residence projesinde güvenlik, SPA, buhar odası, sauna, Türk hamamı, pilates ve fitness alanları, her daireye özel otopark alanı bulunuyor.

Tasinmazhaber.Com