Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde bankasız ve faizsiz ödeme

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde banka kredisiz ve faizsiz ödeme imkânı sunuluyor. Projedeki satın alımlarda dosya masrafı alınmıyor. Ayrıca, hayat sigortası da istenmiyor.

Ödemeye ikinci yılda başlanırken 60 ay vadeyle faizsiz veya 120 ay boyunca yüzde 0,79 vade farkıyla ödeme seçenekleri sunuluyor. Tahincioğlu tarafından ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen proje, biri rezidans bloku olmak üzre iki kuleyi içeriyor.

Alanına 350 metre uzunluğundaki cadde mağazaları alan projede özel concierge ve vale hizmetleri veriliyor. Merkezî bir konumda yer alan projedeki konutlar, Multi Ev konseptiyle inşa ediliyor. Buna göre aynı daireyi ev-ofis, ev veya ofis şeklinde kullanmak mümkün.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Doğrudan metro istasyonuna bağlantısı bulunan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesindeki konutlar; ev, ev-ofis ve ofis olarak kullanılabiliyor.

Multi ev denilen bu konut tiplerine özel depo alanı bulunuyor. Konutlarına Adalar manzarasının eşlik ettiği projedeki dairelerde güneş ışığından maksimum seviyede faydalanan büyük cam cephesi de yer alıyor.

Teras alanına sahip olan konutlar, 3.3 metrelik tavan yüksekliğine sahipken multi evler hakkında “İhtiyaç duyduğunuzda salonunuzu rahatlıkla bir toplantı alanına ya da ikinci bir yatak odasına dönüştürebilir, mutfağınızı bir karşılama alanı gibi kullanabilirsiniz.” denildi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada daire büyüklükleri

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki konutların büyüklükleri balkonu dahil net 49.15 metrekare değerinden başlıyor. Projedeki daireler, açık teras alanı da dahil olmak üzre net 105.55 metrekare büyüklüğüne varan seçeneklerle sunuluyor.

Proje nerede yükseliyor?

Üniversiteleri, liseleri ve Tıp merkezlerini çevresine alan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesi, D100 yoluna komşu durumda. Küçükyalı metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan proje, Bostancı semtine de kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Projenin satış ofisi nerede?

Söz konusu projenin satış ofisi “Çınar Mahallesi, Rıfkı Tongsir Caddesi No:113,  Maltepe/İstanbul” adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 4 846

Elektronik posta: [email protected]