Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nif Erbek 2. etap satışa çıkıyor

Nif Erbek projesinin yeni etabı İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi’nde hayata geçiriliyor.  Satışa sunulmaya hazırlanan Nif Erbek 2. etap projesi Güven Erbek İnşaat firmasının imzası ile hayata geçiriliyor. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği villa projesinin 2021 yılı içerisinde tamamlanarak villa sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız ayrık nizamdaki bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken villaların yer aldığı bu proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje toplamda 100 bin 500 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Nif Erbek projesi bünyesinde 72 adet villa barındıracak şekilde inşa ediliyor. 67 blokta toplam 72 villanın bulunduğu proje Doğanın yaşanabilir hali sloganı ile hayata geçiriliyor. Zemin etüdü yapılmış olan konut projesinde ısınma ise merkezi ısınma sistemi ile yapılıyor. Nif Erbek 2. etap projesinde ise toplam 45 adet villa yer alacak.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar için avantajlı ödeme planları oluşturuluyor. Nif Erbek projesindeki konutlar için kişiye özel ödeme koşulları mevcut.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Nif Erbek projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 237 metrekare ile 670 metrekare arasında değişiyor. 3+1 daireler 237 metrekare büyüklüğe sahip olup, 5+1 daireler ise 670 metrekare büyüklüğe sahip.

Nif Erbek projesi hakkında bilgi almak için tıklayınız...

Projede yer alan sosyal alanlar nelerdir?

Yüzde 85 oranındaki alan sosyal donatılara ayrılan projede bir çok ortak alan yer alıyor. Nif Erbek 2. etap projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu yer alıyor. Bahsi geçen projede ayrıca sauna, fitness salonu, tenis kortu, güvenlik, kapalı otopark, tenis kortu ve yürüyüş parkuru gibi sosyal aktivite alanları da yer almaktadır.

Nif Erbek 2. etap ne zaman teslim edilecek?

Bahsi geçen projenin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje Kemalpaşa Çiniliköy Mahallesi, Çiniliköy Yolu Küme evleri No: 31 Kemalpaşa / İzmir posta adresinde yer almaktadır.

Tel: 05331350717