Kategoriler
Proje Haberleri

Nilüfer For City hem ev hem iş yaşamını bir arada sunuyor

Nilüfer For City projesi hem ev hem de iş yaşamını bir arada sunan modern bir projedir. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nilüfer Proje Tasarım tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 2 artı 1 lüks dairelerin yanı sıra ofisler de yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nilüfer Proje Tasarım güvencesi ile tasarlanan proje hem konut hem de ofis yaşamını bir arada sunmaktadır. Site içerisinde her biri 12 katlı olmak üzere 4 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 336 adet daire, 91 adet ofis ve 88 adet dükkan yer almaktadır. Bununla birlikte 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 94 metrekare olmaktadır. Bunun yanı sıra projedeki iş yerlerinin büyüklüğü 60 ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Söz konusu projede ev ve iş yerlerinin haricinde sosyal alanlarda dikkat çekmektedir. Üstelik Çarşı AVM konsepti ile bölgenin en değerli sosyal yaşam alanlarından bir tanesi olarak keyifli vakit geçirme fırsatı sunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre mutfak seti ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Duşakabin, PVC doğrama, fiber internet gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Nilüfer For City konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Üçevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Eve veya işe giderken yolda geçirilen vaktin kaybını minimuma indirmeyi hedefleyen proje, iş yerinizi evinizin hemen alt katına taşıma olanağı sunmaktadır. Beşevler küçük sanayi lokasyonunda İzmir yolu küçük sanayi metro istasyonuna 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca batı bölgesi otobüs ve minibüs durakları yakınında yer almaktadır.

Nilüfer For City fiyatları ne kadar?

Nilüfer For City projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 105 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projedeki ofis ve ticari alanların fiyatı ise 4.000.000 TL ile 7.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (530) 330 85 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…