Kategoriler
Proje Haberleri

Nişancı Vizyon Bursa satışları devam ediyor

Nişancı Vizyon Bursa projesi dikkat çeken mimari tasarımı ile Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Nişancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 3,5 artı 1 normal daireler ile 5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nişancı İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 9 katlı olmak üzere modern yapıda konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 3,5 artı 1 normal daireler ile 5 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 91 metrekaredir. 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 ile 155 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 310 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness salonu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklarda siyah camlı ankastre mutfak seti ve lake mutfak dolapları bulunmaktadır. Dairelerde çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, vestiyer, kiler, klima ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Tüm konutlar ferah teras alanlarına sahiptir.

Nişancı Vizyon Bursa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezinde yer alan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Podyumpark 1 dakika yürüme mesafesindedir. Üstelik FSM Bulvarı ve metroya çok yakın konumda yer almaktadır.

Nişancı Vizyon Bursa fiyatları ne kadardır?

Nişancı Vizyon Bursa projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 91 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 140 ile 155 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL ile 3.7000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 310 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 7.000.0000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 240 25 00 veya 0 (532) 265 90 14 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…