Kategoriler
Proje Haberleri

Nisu Sarmaşık İzmir satışa sunuldu

İzmir Kemalpaşa’da hayata geçirilen Nisu Sarmaşık İzmir projesi satışa sunulmuştur. Ulucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’nde yükselen proje Nisu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Nisu Sarmaşık İzmir Projesinin Sahip Olduğu Özellikler

Daireleri satışa sunulan proje, Kemalpaşa İlçesi Ulucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilecektir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin tümü kaliteli üst sınıf malzemeler ile donatılmıştır. Aynı zamanda İzmir konut projesi yeni tanıtılmış olup henüz bütün detaylar belli değildir. Yalnızca her daireye ait  depo, yerden ısıtma sistemi ve ayrıca ankastre setin olacağı bilinmektedir.

Projede bahçe peyzaj planlanma ve tasarımı gibi olanaklar da bulunmaktadır. Proje, tek bloktan meydana gelmektedir. Proje kapsamında dairelerin tanıtımı yapılmış olup ayrıca satışa da sunulmuştur. Daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 95 metrekaredir.

İzmir Konut Projesi Daire Fiyatları 

İzmir Kemalpaşa konut projesinde kapsamında satışları devam eden daireler firmadan özel fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda daire satışlarında kredi sınırı yoktur. %60 peşin ve kalan için ödeme kolaylığı da sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

95 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 50 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede nerede hayata geçirilecek?

Konut projesi, Kemalpaşa’nın Ulucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 433 47 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…