Kategoriler
Proje Haberleri

Nivak Florya ön talep topluyor

Nivak Florya projesi Nivak Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise İstanbul İli, Bakırköy İlçesi’nde yer almaktadır. 20 bin 448 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 96 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu dairelerin 2+1 tip daireden 5.5+1 tip daireye kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nivak Yapı A.Ş. güvencesi ile tasarlanan proje 20 bin 448 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bakırköy konut projesinde konumlanan konut bloklarında toplam 96 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 3,5 artı 1, 4,5 artı 1 ve 5,5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Üstelik dairelerin büyüklüğü 170 metrekare ile 483 metrekare arasında değişmektedir. Söz konusu proje az katlı mimarisi ve butik konseptiyle dikkat çekmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel otopark alanı mevcuttur.

Proje kapsamında 8 bin 745 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Ortak alan içerisinde kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, yürüyüş parkuru, oyun alanı ve park alanı yer almaktadır. Ayrıca su deposu, hidrofor, asansör ve otomasyon sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Her daire için VRV soğutma ile merkezi yerden ısıtma sistemi yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon alanları gibi pek çok donanım yer almaktadır.

Nivak Florya konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu konut projesi İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Yeşilyurt Caddesi üzerinde yer almaktadır. Üstelik İstanbul’un en nezih semtlerinden biri olan Florya’da yer almaktadır.

Ön talep aşamasında olan Nivak Florya projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Fiyatları henüz belirlenmemiş olan projenin tüm detayları ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0212 696 76 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…