Kategoriler
Proje Haberleri

Nivera İncek Konakları satışta

Nivera İncek Konakları projesi Güleç Demir Çelik A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Gölbaşı konut projesinde daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri, büyüklükleri, teslim tarihi, fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Ankara konut projesi 8 bin 210 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 8 bin 210 metrekarelik arsa üzerinde ise 8 adet konak tipinde villalar yer almaktadır. İncek villa projesinde iki tip villa seçeneğine yer verilmektedir. Bu villaların detaylarına baktığımızda 5+2 ve 6+2 tipinde villaların yer aldığı görülmektedir. 5+2 tip villaları brüt 673.65 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 6+2 tip villalar ise brüt 767.7 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Her bir villa bodrum+ zemin + 1 normal katlı olarak projelendirilmiştir. Her villanın yaklaşık 700 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır.

Villaların bodrum katlarında yardımcı odası, çamaşır ve ütü odası, kiler ve soğuk hava deposu yer almaktadır. Ayrıca bodrum katlarda sauna, hamam, buhar odası, banyo gibi alanlar da yer almaktadır.

Villaların zemin katlarında mutfak, salon, veranda, giyinme odası ve yatak odası yer almaktadır. Ayrıca giriş katlarda kış bahçesi, antre ve hol ve ıslak hacimler yer almaktadır. Projenin birinci katında ise süit odalar, giyinme odaları, 2 yatak odası ve banyolar yer almaktadır.

İncek villa projesindeki villalar yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca her villanın ihtiyaç duyduğu elektriği üretecek güneş enerji sistemleri yer almaktadır. Bunların dışında elektrikli araçlar için kapalı otopark alanlarında alt yapı hazır şarj istasyonları bulunmaktadır. Yine villalara ait 52 metrekarelik özel tasarım yüzme havuzları yer almaktadır.

Nivera İncek Konakları nerede yer alıyor?

İncek Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, Güleç Caddesi, 1093. Sokak, No:6, 06830 Gölbaşı / Ankara adresinde yer almaktadır. Söz konusu proje civarında sıkça yeme içme yerleri bulunmaktadır. Ayrıca hayvanat bahçesi, otobüs durakları, spor alanları, alışveriş alanları yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0312 460 06 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…