Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

No 27 Residence faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya

Konut projesi İstanbul, Esenyurt’un en önemli lokasyonlarından Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde yükselmektedir. No 27 Residence projesi Özyurtlar Holding güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Konut fiyatlarındaki fahiş artış ve arz sıkıntısı nedeniyle ev sahibi olmak zorlaşan vatandaşlar için Özyurtlar Holding, No 27 Residence’ta faizsiz, vade farksız, bankasız ödeme kolaylıkları sunmaktadır. Proje hakkında ve kampanya detayları hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından  ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

No 27 Residence projesi sekiz katlı üç konut bloğundan meydana gelmektedir. 3 adet konut bloğunda ise toplam 240 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin tiplerine baktığımızda ise dairelerin 1+1 tip konutlardan meydana geldiği görülmektedir. Konut projesinde dairelerin dışında ayrıca 22 adet ticari ünite de yer almaktadır. Tam donanımlı şekilde tasarlanan daireler yerden ısıtma, full ankastre ve gömme dolap gibi özellikleri barındırmaktadır.

Esenyurt konut projesinde hamam, sauna ve spor salonu imkanları bulunmaktadır. Konut projesi 7/24 resepsiyon hizmetiyle sakinlerine konforlu bir yaşam sunmaktadır. Proje Beylikdüzü metrobüs durağına, üniversite, özel okullar yakın bir konumdadır. Ayrıca proje hastane, pazar yeri ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer almaktadır.

No 27 Residence ödeme planı

No 27 Residence’ta ev sahibi olmak isteyenler, Özyurtlar Holding’in kendi bünyesinde sunduğu ödeme planından yararlanabilmektedir. Bu kampanya kapsamında, 1.5 milyon TL peşin ödeme yapanlar, kalan tutar için 29 bin TL aylık taksit ödemektedir. Ayrıca ödeme planı 120 ay boyunca devam etmektedir. No 27 Residence projesinin 2024 yılında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Bunların dışında ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de projede yer almaktadır.

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut fiyatlarındaki fahiş artışın ve arz sıkıntısının sektördeki en önemli sorunlardan biri olduğunu belirterek, “Bu nedenle, ev sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme koşulları sunmaya çalışıyoruz. No 27 Residence’ta başlattığımız kampanya kapsamında, faizsiz, vade farksız ve bankasız ödeme imkanı sunuyoruz. Bu sayede, vatandaşlarımızın ev sahibi olmalarını kolaylaştırmak istiyoruz” dedi.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0850 460 90 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…