Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nokta Ankara’da 120 ay vade

Türk Yapı tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Ümit Mahallesi’nde hayata geçirilen Nokta Ankara projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Ofisleri, konutları, cadde mağazaları ile karma bir proje olarak inşa edilen Nokta Ankara projesi 3 bloktan meydana geliyor. 15 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Nokta Ankara Evleri projesi 116 adet daire, 14 adet ofis ve 38 adet cadde dükkanlarından meydana geliyor.

2+1 ve 4+1 tipindeki iki farklı daire seçeneklerinden meydana gelen Nokta Ankara Konutları projesinde dairelerin alanları ise 132 metrekare ile 215 metrekare arasında değişmektedir. Projede ilk aşamada 22 kattan meydana gelen ofis bloğu yaşama kazandırılacak.

2021 yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanması be yaşamın başlaması beklenen Nokta Ankara projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 801 bin TL’den başlıyor.

Nokta Ankara projesinde firma bünyesinde 48 ay vade ile daire, ofis veya dükkan sahibi olma fırsatı sunulurken banka kredili ödemelerde ise yüzde 0.76 faiz oranı ve 60 ay vade, yüzde 0.95 faiz oranı ve 120 ay vade imkanı bulunuyor. Projede peşin ödeme yapılması durumunda ise yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Meksika Caddesi üzerinde yer alan Nokta Ankara projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu gibi alanlar yer almaktadır.

Tel: 444 78 08