Kategoriler
Proje Haberleri

Northland Ankara satışları devam ediyor

Northland Ankara projesi manzaralı lüks bir konut projesidir. Projenin konumu Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. 43.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 dikey ve 3 yatay blok yer almaktadır. Bu bloklarda toplam 313 konut ve 21 cadde dükkân bulunmaktadır. Ayrıca dikey bloklar 4 artı 1, yatay bloklar ise 3 artı 1, 4 artı 1, 5 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks tipte karma konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep işbirliği ile hayata geçirilen proje 43.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 2 dikey ve 3 yatay blok yer almaktadır. Söz konusu bloklarda toplam 313 adet konut ve 21 adet cadde dükkân mevcuttur. Ayrıca dikey bloklar 4 artı 1, yatay bloklar ise 3 artı 1, 4 artı 1, 5 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks tipte karma konutlardan oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 192 ile 260 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 187 ile 310 metrekare arasında değişmektedir.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 380 araçlık kapalı ve 198 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu bulunmaktadır. Ayrıca spa, sauna, basketbol, futbol ve voleybol sahası, oturma alanları, yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bununla birlikte sinema salonu, squash, bisiklet parkuru, uçurtma çayırı ve göl kenarına deck iskeleleri yer almaktadır. Her daire için hobi meyve bahçeleri bulunmaktadır. Asansör sistemi ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Üstelik konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Northland Ankara konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik 5 artı 1 dubleks daireler göl manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kafe, restoran, alışveriş merkezleri, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur. Ayrıca toplu taşıma araçlarına yakınlığı ile dikkat çekmektedir.

Northland Ankara fiyatları ne kadardır?

Northland Ankara hem oturum hem de yatırıma uygun projede farklı ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Proje kapsamında 4 artı 1 dairelerin fiyatları 5.000.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin fiyatları ise 7.000.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 542 305 25 27 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…