Kategoriler
Proje Haberleri

Novada Ortaköy 3 satışları devam ediyor

Ferdi Yüksel İnşaat güvencesiyle doğanın bir parçası olarak konut projesi Aksaray’da yükselecek. Novada Ortaköy 3 Aksaray’ın Ortaköy İlçesinde hayata geçirilecektir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Novada Ortaköy 3 Hangi Özelliklere Sahip?

Site içerisinde bulunan proje, Ortaköy İlçesi Karşı Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip seçeneği sunulmaktadır. Dairelerin özellikleri hakkında henüz bir bilgi olmamakla beraber yeni özelliklerin eklenmesiyle haberimiz güncellenecektir.

Novada Ortaköy 3 projesi tek bloklu binadan oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 125 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir.

Aksaray konut projesi nerede yer alıyor ve daire fiyatları ne kadar?

Konut projesi, Ortaköy İlçesi, Karşı Mevkiinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

125 metrekare 2+1 daireler 525 bin TL,

140 metrekare 3+1 daireler 550 bin TL,

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 725 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 260 04 82 ve 0506 308 57 83 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…