Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nüans Deluxe sosyal olanaklar

Özel yürüyüş ve koşu parkuru gibi sportif ve sanatsal birçok sosyal olanağa sahip olacak Nüans Deluxe projesi 12 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde kuruluyor.

Arsa alanının 7 bin 500 metrekare büyüklüğünün yeşil alanlara ayrıldığı projede, toplam 114 adet daire bulunuyor.

İzmir’in Bornova ilçesinde inşa edilen projenin 2021 yılının aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor. Her daireye özel olarak tahsis edilen kapalı otopark alanının bulunduğu projede, misafir otoparklarına da yer veriliyor.

Araç yıkama istasyonunun da bulunduğu projede, evcil hayvanlar için bakım alanı da kuruluyor. Modern mimariye sahip projede ayrıca, çocuk oyun odası mevcut durumda.

Nüans Deluxe sosyal donatılar

Mağazalara yer verilen Nüans Deluxe projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunuyor. Hastane, okul ve AVM’lere yakın konumda bulunan projede, kapalı spor salonu, hamam, SPA, sauna, dinlenme alanı, duş alanları, soyunma odaları yer alıyor.

Nüans Yapı tarafından inşa edilen projedeki açık yüzme havuzu, bin metrelik büyüklüğünde kuruluyor. Projedeki yürüyüş ve koşu parkuru ise 400 metrelik uzunluğa sahip.

Karacaoğlan Mahallesi’ne konumlandırılan projede cep sineması, konferans salonu, sergi salonu ve amfi tiyatrosu da bulunuyor. İzmir’e inşa edilen projede koşu parkuru, basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası ve bisiklet parkuru inşa ediliyor.

Ferah teraslara ve rekreasyon alanlarına yer verilen projede açık gösteri alanı da bulunuyor. Kafeteryası da bulunan proje alanındaki restoran, akıllı ev otomasyonuyla entegreli olarak çalışacak.

Projedeki konut seçenekleri neler?

Bahçeli dairelere de yer verilen Nüans Deluxe projesindeki 2 odalı ve 1 salonlu konut tipleri net 67 metrekare büyüklüğü ile net 81.5 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Projedeki 3 odalı ve 1 salonlu daire tipleri net 110 metrekare büyüklüğünde olacak şekilde inşa ediliyor. Projedeki 4 odalı ve 1 salonlu daire tipleri ise net 150.5 metrekare büyüklüğüne sahip durumda.

Nüans Deluxe adres

Projenin satış ofisi; Karacaoğlan Mahallesi, 6244 Sokak, No: 111 Bornova/İzmir adresinde bulunuyor. “0 232 462 0 463” telefon numarasını arayarak proje yetkilisine ulaşabilirsiniz.