Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Nurol Zekeriyaköy projesinde ön talep aşaması başlatıldı

Nurol Zekeriyaköy projesi, Nurol İnşaat’ın imzasıyla İstanbul’un Avrupa Yakası’nda konumlandırılıyor. Ön taleplerin başladığı projede konut sayısı ilk etapta 14’ü bulacak.

Nurol Zekeriyaköy Proje Özellikleri

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda hayata geçirilen konut projesi, toplamda 3 etap üzerinden meydana gelecek. 10 bin 180 metrekarelik bir arsa payına sahip projede Nurol İnşaat’ın imzası bulunuyor. Ön talep aşamasına geçen şirket, ilk etapta 14 villa, ikinci etapta ise 10 villanın tasarımını başlattı. Verilen bilgiler doğrultusunda projenin 3.etap kısmında bahçe ve çatı dubleksinin bir araya getirileceği 4 bağımsız bölüme yer verilecek. İstanbul’un temiz havasında yaşamak isteyenleri bir araya getirecek olan proje, Nurol Zekeriyaköy adını aldı.

Projede Sosyal Donatılar

Nurol Zekeriyaköy projesinde güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark bulunmaktadır. Bina içlerinde asansörle başlayan tasarım süreci; konut içlerinde ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon olarak devam etmiştir. Nurol İnşaat’ın kalitesini gösterdiği konut projesi hemen ormanın yanı başında yükselecek. Doğayla bütünleşmek isteyen bireyleri özel villa ve bağımsız bölümler ile bir araya getirecek proje; havası, suyu ve yaşam standartlarıyla Zekeriyaköy bölgesinde yeni alıcılarını beklemektedir.

Projede Daire Fiyatları

Planlamalarda yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; yalıtım ve deprem yönetmeliğine uyum sağlanmıştır. Henüz ön talep aşamasını koruyan proje, 3 etap üzerinden hayata geçirilecek. 1.etapta her biri en az 300 metrekare olmak üzere 14 villanın alıcılarına kazandırmasına karar veren Nurol İnşaat; planlamalarda 4 bin 800 metrekarelik alan kullandı. Ormanın içerisinde yer alan 1.etap, gelişmiş seçenekli sosyal donatı özelliklerini açık ve kapalı yüzme havuzlarına kadar genişletti. Projenin devamında daire tipleri, boyutları ve fiyat hakkında henüz bilgi verilmemiştir. Gerekli bilgiye aşağıdaki iletişim adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için:

Zekeriyaköy Mah. Sarıyer/İstanbul

0212 332 01 14/[email protected]

Projelere göz atmak için tıklayınız.