Kategoriler
Proje Haberleri

Nuvo Dragos fiyat listesi

Özderici GYO firmasının güvencesi ile Nuvo Dragos projesi hayata geçirilmiş durumda. Söz konusu olan proje İstanbul iline bağlı bulunan Maltepe ilçesinde yaşama kazandırılmış durumunda. Çalışmaları tamamlanan proje bu yönü ile beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekerken aynı zamanda da zaman sıkıntısı olan konut alıcıları için avantaj sağlıyor.

Bahsi geçen proje 25 katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan Nuvo Dragos projesi bünyesinde 999 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçirilmiş durumda. Bahsi geçen proje bünyesinde barındırdığı konutların büyüklüklerini ise konut tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 66 metrekare ile 164 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Nuvo Dragos projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 465 bin TL’den başlıyor Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 670 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 3+1 konutların fiyatları ise 970 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Modern mimarisi ve hemen teslim özelliğinin yanı sıra söz konusu olan konutlar konumu itibariyle de ilgi görüyor. Nuvo Dragos projesinde bulunan konutlar Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Caddesi’nde yükselmiş durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0216 370 89 89