Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ofis Gökçadır projesiyle iş dünyasına adım adım

Ofis Gökçadır projesi iş dünyasına hizmet vermeye devam ediyor. Gökçadır İnşaat’ın imzasını taşıyan estetik mimari, vade seçeneklerinin yer aldığı bir ofis projesi olarak sizleri Bursa’nın Nilüfer bölgesinde beklemektedir.

Ofis Gökçadır proje özellikleri

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Ofis Gökçadır projesi, 38 ofis ve 6 dükkandan meydana gelmiştir. Ofis boyutları bakımından 74 ila 126 metrekare arasında değişim sağlanan projede, alıcının iş dünyasına adım atmasına fırsat sağlanıyor. Alıcıların isteğine göre bir katta meydana gelen 4 ofisi birleştirebilir ve 400 metrekareye varan boyutlar ile işinizi kurabilirsiniz. Aynı zamanda dubleks ofis seçeneklerinin yer aldığı proje iki yola cepheli konumda yer almaktadır.

Mimari tasarımın teknoloji ile birleştiği tek blok üzerinden hayat bulan yapı, metrekare birim kiralarını 40 TL üzerinden başlatıyor. Site iç özellikleri arasında yer alan güvenlik ve kameralı güvenlik sistemi ile ofis yaşamınız korunaklı bir hale gelmektedir. Kapalı otopark ile siz ve ziyaretçileriniz daima araçlarınıza yer bulabileceksiniz. Merkezi uydu sisteminden yarar sağlayan binada, iç donanım olarak su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör, sprinkler sistemi bulunmaktadır. Şık lobide sizleri karşılayan resepsiyon hizmetlerinden ayrıca yarar sağlayacaksınız.

Konut içerisinin split klima sistemleri sayesinde konforun sağlandığı yapıda aynı zamanda alarm sistemlerine yer verildi. Rezidans hizmetlerinin öne çıktığı Ofis Gökçadır projesi, alıcısı kadar yatırımcısına da kazandırıyor.

Projede yer alan ofis fiyatları

Ofis Gökçadır projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü sağlanmıştır. Ayrıca deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlayan binada fiyatlar metrekare başı 4 bin TL olarak satışa sunuldu. Hemen teslim ile iş hayatınızın temellerini atacağınız bu şık yapıda yüzde 58 oranında satış sağlanmıştır. 23 Nisan Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi üzerinde yer alan ofis projesinde en düşük fiyat olarak 455 bin TL üzerinden açılış yapılmıştır. Alıcının tercihine göre fiyatın 675 bin TL’yi bulduğu yapıda, arzuya göre tek katta birleştirilen ofisler fiyatları yükseltmektedir.

Yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başaran Ofis Gökçadır’da kira bedelleri ise 2 bin TL üzerinden başlıyor. 2017 doğumlu, toplamda 44 konutun yer aldığı projede sizlerde yer almak isterseniz vereceğimiz numaradan veya e-Posta adresinden firma ile irtibatta kalabilir; isteğe göre Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek bu görkemli yapıya yakından göz atabilirsiniz.

İletişim: 0224 441 33 92 / [email protected]