Kategoriler
Proje Haberleri

Oksijen Oran Ankara’da yükseliyor

Çankaya konut projesi 4AC Yatırım ve Gayrimenkul A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Oksijen Oran Ankara projesi Başkent Ankara’da, Çankaya İlçesi, İlkbahar Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi ne zaman teslim edilecek? Daire tipleri neler, konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Ankara konut projesi yaklaşık 56 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 56 bin metrekarelik alan üzerinde toplam 2 adet konut bloğu yer almaktadır. İki adet konut bloğunda ise toplam 128 adet daire yer almaktadır. 128 adet konutun dışında ayrıca proje içerisinde ticari ünite yer almamaktadır.

Konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olmak üzere toplam üç farklı tip daire seçeneklerine yer almaktadır. 1+1 tip daireler kendi içerisinde balkonlu ve bahçeli olacak şekilde 2 farklı tip dairelerden meydana gelmektedir. 2+1 tip daireler tek tip daire seçeneğinden meydana gelmektedir. Ayrıca 3+1 tip daireler de kendi içerisinde iki farklı tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Daire büyüklükleri ise henüz belli değildir.

Oksijen Oran Ankara projesinin 52 bin 600 metrekaresi yeşil alan ve sosyal alanlara ayrılmış durumdadır. Konut projesi içerisinde evcil hayvan parkuru, bisiklet yolları, organik bahçe, dikim alanları yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde çocuk oyun parkı, dinlenme alanları, basketbol ve voleybol sahası, güvenlik gibi alanlar da yer almaktadır.

Oksijen Oran Ankara fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kafa ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.  Bu kapsamda konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. En yüksek konut fiyatı ise 3 milyon 500 bin TL olarak belirlenmiştir. Ankara, Çankaya, Oran’da yer alan projenin 2023 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Oksijen Oran Ankara projesinin tanıtım ofisi İlkbahar Mahallesi, Sinpaş Altınoran Çarşı No: 31/B Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. 4AC Yatırım ve Gayrimenkul A.Ş. firması ise Konutkent Mahallesi, 3002. Cadde, No: 67/2 Çankaya / Ankara adresinde bulunmaktadır.

Konut projesi Eymir Gölü’ne 4 dakika, Ted Koleji’ne 4 dakika, Acıbadem Hastanesi’ne 3 dakika mesafededir. Ayrıca konut projesi Kanal Ankara’ya 400 metre, ODTÜ Ormanı’na 4 dakika, Turan Güneş bulvarı’na 2 dakika, Esenboğa Havaalanı’na ise 38 dakika mesafede yer almaktadır. Proje ayrıca Konya Yolu’na 3 dakika, Panora AVM’ye 3 dakika, Atakule’ye ise 7 dakika mesafede yer almaktadır.

Oksijen Oran Ankara hakkında detaylı bilgi almak için 0312 284 00 76 veya 0 312 492 02 02 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…