Kategoriler
Proje Haberleri

Oksijen Park Gözdağı satışları devam ediyor

Oksijen Park Gözdağı konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Pendik İlçesinde yükselen proje STS Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Dumlupınar Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Oksijen Park Gözdağı modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup telefondan kontrol edilebilmektedir. Ayrıca dairelerde beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima gibi olanaklar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra teras, yüz tanıma ve parmak izi, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklar da daire içlerinde yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde yer alan kapalı havuz ve fitness salonu, deniz ve adalar manzarasında sahiptir. Ayrıca site içerisinde yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, kamelya gibi alanlar da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra proje kapsamında 7/24 özel güvenlik, kamera sistemleri, otopark gibi özellikler de sunulmaktadır. İstanbul Pendik konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 104 metrekare ile 223 metrekare arasında değişmektedir. Projede teraslı daire seçenekleri de yer almaktadır.

Oksijen Park Gözdağı konumu ve fiyatları hakkında

Oksijen Park Gözdağı konut projesi Pendik, Gözdağı Tesislerinin yanı başında konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda E5 karayoluna, metroya 800 metre, Sabiha Gökçen’e 5 km uzaklıkta yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 104-110 metrekare alanlara sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 522 bin TL,

156-223 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 tip daireler 2 milyon 761 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında %50 peşin ödemelerde %50’sine 24 ay vade ve %15’de ek indirim sağlanacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 622 34 00 ve 0505 042 52 34 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…