Kategoriler
Proje Haberleri

Olbia Garden satışları başladı

Olbia Garden projesi nezih bir konumda villa sitelerin yoğun olarak bulunduğu bir lokasyonda inşa edilmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Defkar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 13 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar farklı büyüklüklerde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Defkar Yapı imzası taşıyan projede her biri 2 katlı olmak üzere 13 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen dubleks villalar farklı büyüklüklere sahip olup 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 459 ile 532 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya ait 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özeli müstakil açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte müstakil bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi özelliklere sahiptir.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan villa yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her iki katta teras kullanımı alanı yer almaktadır. Ankastre mutfak ürünleri, özel mutfak dolapları, klima altyapısı, dekoratif şömine, giyinme odası ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm villalarda laminat ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Olbia Garden konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Kabaoğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezinde ve aynı zamanda doğayla iç içe bir yaşam sunmaktadır. Üstelik nezih villa sitelerinin olduğu özel bir konumda yer almaktadır. Şehir merkezine, üniversite ve şehir hastanesine 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Olbia Garden fiyatları ne kadar?

Olbia Garden projesinde fiyatlar bulunduğu konum ve metrekaresine göre farklılık gösterebilmektedir. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.600.000 TL ile 7.700.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 999 46 60 veya 0 (537) 971 63 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…