Kategoriler
Proje Haberleri

O’Life Kayapa satışları başladı

O’Life Kayapa projesi dinamik ve yenilikçi yaşam alanları ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Ocak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 3 blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

O Life Kayapa özellikleri neler?

Ocak İnşaat ayrıcalığı ile yaşama geçirilen proje trendlere uygun olarak sade bir tasarıma sahiptir. Site içerisinde her biri 5 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 202 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için kapalı otopark alanı mevcuttur. Geniş ve ferah daireleri ile dikkat çeken proje aynı zamanda sosyal yaşam alanlarıyla öne çıkmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, spor salonu, bahçe alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde asansör, jeneratör, hidrofor, su deposu, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Doğalgazlı yerden ısıtma sistemi sağlanmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmakta olup bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, Hilton lavabo, duşakabin, beyaz eşya, vestiyer, gömme dolap, klima, mobilya ve termosifon gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

O’Life Kayapa konumu hakkında

O Life Kayapa konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumu ile dikkat çeken proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Projenin yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

O’Life Kayapa fiyatları ne kadar?

Hem yatırıma hem oturuma uygun olarak inşa edilen O Life Kayapa projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 202 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2 milyon 759 bin TL ile 2 milyon 809 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için (0224) 483 62 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…