Kategoriler
Proje Haberleri

Omega Vitrin satışları başladı

Omega Vitrin konut projesi merkezi konumu ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Topçuoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Topçuoğlu Yapı güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 9 katlı olmak üzere ferah yapıda bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 75 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kamelyalar, yürüyüş yolları ve geniş yeşil alanlar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Omega Vitrin konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Sülüntepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje metro istasyonuna ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.

Omega Vitrin fiyatları ne kadar?

Sıfır iskanlı daireler bulunan Omega Vitrin projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 115 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(216) 378 20 40 veya 0(532) 233 21 98 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…