Kategoriler
Proje Haberleri

Ömerli 28 Çekmeköy satışları devam ediyor

Ömerli 28 Çekmeköy projesi doğanın merkezinde ayrıcalıklı ve huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Tarsa Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 28 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tarsa Yapı güvencesi ile tasarlanan projede her biri 3 katlı olmak üzere 28 adet villa yer almaktadır. Söz konusu tripleks villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 174 metrekare olmaktadır. Her villa 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Her villaya özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 1.600 metrekarelik sosyal tesis bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; fitness, sauna, hamam, kafeterya alanları yer almaktadır. Üstelik her villaya özel müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte her villada yemyeşil bahçe kullanım alanları mevcuttur. Tüm konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Ömerli 28 Çekmeköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Ömerli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje metropolün yoğun temposundan uzakta doğanın merkezinde huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik Kadirova Caddesi üzerinde konumlanan proje merkeze de kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Ömerli 28 Çekmeköy fiyatları ne kadar?

Yaşamın başlamış olduğu Ömerli 28 Çekmeköy projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 270 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 15.800.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0506 627 62 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…