Kategoriler
Proje Haberleri

Ona 212 Balkan hemen tapu teslim

Ona 212 Balkan konut projesi mükemmel konumu ile Ona İnşaat’ın yepyeni projesi olarak sahiplerini bekliyor. Söz konusu projenin konumu ise Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan 4 blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

“Ona değer katar” sloganıyla lüks yapılar inşa eden Ona İnşaat ayrıcalığı ile geliştirilen projede 7’şer katlı 4 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 136 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 107 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde spor salonu, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik proje kapsamında geniş bir alışveriş caddesi yer almaktadır.

Asansör, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte akıllı interkom sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ona 212 Balkan konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Balkan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bursa – İzmir Otoyolu 1,9 kilometre uzaklıktadır. Sağlık Bilimleri Dörtçelik Hastanesi 1,9 kilometre ve Uludağ Üniv. Tıp Fakültesi 5,5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Uludağ Üniversitesi 7,2 kilometre ve Özdilek Park 9,4 kilometrelik bir mesafede yer almaktadır.

Ona 212 Balkan fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumundaki Ona 212 Balkan projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 136 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.299.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 908 00 80 ya da 0 (533) 393 63 48 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…