Kategoriler
Emlak Haberleri

Ona Residence projesinde hemen teslim

Beklentileri her anlamda karşılayan ve doğru lokasyonda konumlandırılan konut projeleriyle Ona İnşaat, tüm dikkatleri üzerine topluyor. Edindiği misyonu hayata geçirmekte zaman kaybı yaşamayan firma; yeni konut projesini Bursa Nilüfer’de ‘Ona Residence’ adında yükseltti. Hemen teslim ile anahtar sahibi olabileceğiniz lüks konut projesinde sizleri birbirinden hoş sürprizler beklemektedir.

Ona Residence proje özellikleri

B konut segmenti üzerinden inşası tamamlanan ve teslim sürecine geçirilen konut projesi; Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Toplamda 258 dairesi ve 11 katlı yapısıyla sizlere tüm ayrıcalıkları yaşatmak için bekliyor.

Ona Residence içeriğinde Ona Smart özelliği taşıyan her türlü ürünün kontrolünü yaparak alıcıya teslim etmektedir. Kapı kilit, ısıtma, akıllı panelden katınıza asansör çağırma, geliştirilebilir altyapı, tasarlanabilir senaryolar, soğutma, aydınlatma ve akıllı telefon desteği gibi içeriğinde zaruri ihtiyaçlara karşı geliştirilen tüm hizmetler kontrol altına alınmıştır.

Ayrıca sosyal yaşamdan geri kalmamak adına daireler arası haberleşme, site yönetim modülü, taksi çağırma ve sipariş verme gibi birçok sosyal hizmetten yarar sağlayacaksınız.

Güvenli bir yaşam için alıcısına rahatlığı garanti eden konut projesi; güvenlik anlamında elektrik kesilmeleri, IP Kamera entegrasyonu, IP İnterkom sistemi, uzaktan erişim desteği, alarm entegrasyon altyapısı, otomatik güncelleme, Apple Siri ile kontrol ve su kesilmelerine dair tüm hizmetlerin kontrolü sağlanmıştır.

Projede yer alan sosyal donatılar

Firma tarafından hayata geçirilen tüm konut projelerinde olduğu gibi temel ihtiyaçlar, lüks yaşam ile buluşuyor. Ona Residence projesinde sauna, yüzme havuzu, buhar odası, spor salonu ile sağlıklı bir yaşam sahibi olmak kapınıza kadar geldi. Ayrıca çocuklar için kapalı oyun alanı ve oyun parkı düşünülmesi tüm gün çocuklarınızın peşinde koşarak yorulmanızı engelliyor.

Konut projesinde yer alan kapalı otopark ile araçlarınız sokakta kalmayacak; cep sineması ile tüm aile fertleri mutlu anlar yaşayacaktır. Ankastre ürünleriyle teslim edilen konutlar aynı zamanda yerden ısıtma, klima, merkezi süpürge ve akıllı interkom sistemine sahiptir.

Projede yer alan ulaşım imkânları

Büyük market Carrefoursa’ya olan 2,4 kilometrelik mesafesi, Marka AVM ile 2 kilometre uzaklığı alıcısını mutlu etmeye devam ediyor. Ayrıca sağlık kurumlarından Medicana ve Jimer Hastanesi konutlara AVM mesafesinde yer almaktadır. Atatürk Kent Ormanı ayaklarınızın altına serilirken, Mihraplı Park’ta sabah yürüyüşlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Özel Tunçsiper Okulları ve Özel Nova Fen Lisesine olan 200 metrelik mesafe çocuklarınızın güvenliğini sağlamaktan geri durmuyor.

Projede yer alan konut fiyatları

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle Ona Residence konut projesi herkesin isteğine cevap vermek için hiç durmadan çaba sarf ediyor. 1+1 daireler 118 metrekare, 2+1 daireler 150 metrekare ve 3+1 daireler 225 metrekareden alıcısına sunulmaktadır.

Ona Residence konut projesi minimum fiyat değerini 409 bin TL’den açıyor. Daire seçenekleri ve tercih edeceğiniz hizmetlere göre bu fiyat 709 bin TL’ye yükselmektedir.

Detaylı bilgi için:

444 88 16