Kategoriler
Proje Haberleri

Ondörtüç Pendik konumu ile dikkat çekiyor

Pendik Metrosu İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettikleri Ondörtüç Pendik projenin hemen yanında bulunmaktadır. İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, metro hattının, yolcu taşımaya başladığı 2,5 aylık süreçte konut satış ve kiralamalarında yüzde 20’lik bir artış beklediklerini aktardı.

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, resmi açılışı 2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının Ondörtüç Pendik’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer aldığına değindi. Ayrıca Çulhalık; “Metronun açılmasını bölge halkı dört gözle bekliyordu. Metronun işlemeye başlamasının üzerinden ortalama 2,5 ay geçti. Şimdiden bölgeye ilgi artmış durumda. İnsan sirkülasyonu artarak caddeler hareketlenmiştir. Üstelik bekleyen yatırımların gelmeye başladığını görüyoruz. Bölgenin yakın zamanda daha da hareketleneceğini öngörüyoruz.” açıklamasında bulunmuştur.

Ondörtüç Pendik metroya 800 metre mesafede

Çulhalık, İnsay Yapı’nın inşa ettiği Ondörtüç Pendik projesinin doğayla iç içe yaşam sunduğunu ifade etmiştir. Ayrıca bununla birlikte sakinlerine hızlı ve güvenli ulaşım kolaylığı da sağladığını aktardı. Ayrıca Çulhalık, metro hattının şehrin her noktasına güvenli ve konforlu biçimde ulaşım sağladığını belirtmiştir.

Başkan Çulhalık; “Pendik Tavşantepe Metro Durağı projemize ortalama 800 metre mesafede yer almaktadır. Pendik-Tavşantepe Metro İstasyonu’ndan başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sona eren 7,5 kilometrelik metro hattında 4 tane istasyon mevcuttur. Ayrıca hat ile birlikte Tavşantepe -Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 10 dakikaya inmiştir. Kadıköy-Kartal metro hattıyla birleştirilecek olan yeni metro hattının günlük 1.200.000 yolcu taşıma kapasitesinin olduğu bildirildi.” ifadesini kullandı.

Pendik’in merkezinde bulunan Ondörtüç Pendik projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkmaktadır. Proje, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da kısa zaman ve kolay biçimde ulaşma fırsatı sunmaktadır. Söz konusu proje ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşımaktadır. Üstelik dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin haricinde Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakikalık mesafededir. Ondörtüç Pendik projesi Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yükselmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…