Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Ondörtüç Pendik projesinde yüzde 0,99 faiz avantajı

Ondörtüç Pendik üst düzey güvenli bir yaşamın kapısını aralamaya kararlı. İnsay Yapı imzasıyla İstanbul’un sevilen ilçesi Pendik’te yükselen konutlar, “Ondörtüç Pendik” ismi ile tanınıyor. İzole bir yaşam avantajını sunmak için harekete geçilen projede; koşu ve yürüyüş parkuru gibi önemli alanların özel yaşama dair korunaklı bir hal alması bakımından üst düzey güvenlik hizmeti getirilecek. Güvenlik fikriyle öne çıkan yatırımcılar, yeni bir yaşam konseptini tüm Türkiye’yi tanıştırmak için ortak paydada buluştu. Üstelik alıcıların kolayca ev sahibi olabilmeleri adına 120 ay vade üzerinden, yüzde 0,99 faiz oranları aktif bir şekilde sürdürülmektedir.

Ondörtüç Pendik proje özellikleri

Profesyonel ellerde birleşen proje, yenilikçi misyonu ile bilinen İnsay Yapı farkıyla Pendik’te hayat buluyor. Özel yaşam alanlarının korunaklı olması bakımından üst düzey güvenlik sistemlerinin getirildiği site içerisinde, yönetim son derece profesyonel.

Pandemi sürecinde değişen emlak trendlerine karşı hazır bir hale gelen Ondörtüç Pendik konutları, son zamanlarda ilgiyi üzerine çekmekte oldukça başarılı. Yatırımcıların izole bir yaşam isteğine olumlu cevap veren proje, geniş balkonu ve bahçeli yapısıyla da öne çıkmaktadır. Şehir merkezinden uzakta olmasına karşın her türden ihtiyacın karşılanabildiği bölgede yükselmesi ise ekstra avantajlar arasında yer alıyor.

Projede okul ve iş yaşamını evlere sığdıran donanım, yeni nesil ihtiyaçlara da kolayca cevap bulabilmektedir. Ayrıca merkezi yaşamın her türlü ihtiyacını merkez uygunluğunda bulabilmek için yeterli donanıma sahip olan evler; sosyal donatıları ve doğal yaşam olanaklarını bir araya getirdi. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat edilen projede ayrıcalıklı yaşam konsepti gözler önüne serilecek.

Pendik projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. 2+1 ve 3+1 dairelerin içerisinde 3 ila 3.5 metrekare arasında değişen depolama alanları geniş aileler için son derece önemlidir. 3+1 olan 3 cepheli dairelerde, biri dairenin hemen karşısında konumlandırılan, diğeri ise otopark katında bulunan 2 depoya yer verildi. 1+1 dairelerin çoğunluğunda balkon bulunmakla birlikte, yüzde 85 oranlı balkon ihtiyacı karşılanmıştır.

Projede sosyal donatılar

Ondörtüç Pendik ile alıcılar, yüzme havuzu, kapalı otopark ve dinlenme alanları sayesinde izole bir yaşama adım atıyor. Projeye dahil edilen diğer sosyal donatılar aynı zamanda spor, oturma, yemek, dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkurları ile yaşamı her yönüyle kişilere kazandırmaktadır. Pandeminin beklentileri arasında yükselen bahçeli ve balkonlu bir yaşam alanı Pendik’te bu projeyle birlikte hayat buluyor. Şehrin çeperlerinde yer alan konut projesi; okul, iş ve sosyal hayatın içerisinde bulunan belli başlı kompleksleri proje üzerinde birleştirerek bir bütünlük sağlandı.

Projenin en dikkat çekici özelliği ise üst düzey güvenlik sistemi oldu. Yaşam sakinlerinin alanlarını izole edecek şekilde özelleştirilen güvenlik uygulaması, kişilere İstanbul’un merkezinde üst düzey bir hayat sunuyor.

Merkez’de ayrıcalıklı bir yaşama alanı

Ondörtüç Pendik projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birim üzerinden yükseliyor. 24 saat güvenlik hizmetlerinin yer aldığı site içi ve çevresinde; yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları ve dinlenme alanları gibi sosyal alanların korunumu sağlanmaktadır. Kapalı otopark ayrıcalığı sayesinde araçların güvenliğine de son derece önem sağlanırken; profesyonel ekip tarafından yönetilen sitede her daireye özel depolama alanı tahsis edilecektir. Pendik’in merkezinde yer almakta olan konutlar, merkezi noktalara oldukça yakın olmasına rağmen tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında yanıtlıyor.

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasıyla Pendik’e ayrı bir hava katan proje, dört bir yanını sağlık kuruluşlarıyla çevirdi. Özel hastanelerin varlığı kadar, Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne olan 3 dakikalık mesafesini de es geçmemek gerekir. Ayrıca, Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota olan 15 dakikalık uzaklık ulaşımdaki tüm aksiliklerin önünü kesiyor.

Gün geçtikçe projede avantaj üstüne avantaj eklenirken; 2021 yılında hizmet hayatına başlaması beklenen Şeyhli metro istasyonu, projeye yalnızca birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir. Teknokent ile komşuluğunu koruyan Pendik projesi, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olarak bilinen Viaport’a da oldukça yakın.

Yatırımcısını heyecanlandıran fiyatlar

Ondörtüç Pendik’te yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları, minimum 346 bin TL’den başlıyor. Tercihlere göre fiyatların 908 bin TL’ye yükseldiği projede; alıcılara bir diğer sürpriz ise vade ve faiz oranlarındaki imkanlar oldu. Yüzde 0,99 faiz oranı ile 120 ay vade avantajı sunulan konutlar için, İhsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, şunları söyledi:

“Sektörün yenilikçi markası olarak, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan Pendik’te konumlandırdığımız projemizin sahip olduğu üst düzey donanımlarla şehrim içinde müstakil bir yaşam vaat ediyoruz.”

Çulhalık, sözlerini devam ettirerek; pandemi sürecinde oluşan izole yaşamın beklentiler oluşturduğundan bahsetti. Bu beklentilerin üst düzey güvenlik hizmetleriyle yanıt bulduğu konutlarda, merkezi lokasyonun sağladığı avantajlar rakipleri eliyor. Pandeminin etkisiyle konut taleplerinde bir numaraya oturan balkonlu, bahçeli konut beklentileri, ağırlıklı olarak şehrin belirli bir bölümlerinde yer almakta. Ancak İhsay Yapı altında gerçekleştirilen yeni projede her türlü ihtiyaca cevap verilirken, yalnızca yaşam değil; okul, iş ve sosyal hayatla yeniden tanışılacak. Yapının İstanbul’un en çok değerlenen ilçelerinden birisi olan Pendik’te inşa edilmesi ise yatırımcı için geleceğe dair güven olarak görülebilir. Güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığı konutlarda izole yaşam trendinde yeni bir boyut, İstanbullular başta olmak üzere tüm Türkiye’yi bekliyor.

Projeye dair diğer haberlere göz atmak için tıklayınız.