Kategoriler
Proje Haberleri

Öniz Nirvana Susuz Konutları anahtar teslim

Öniz Nirvana Susuz Konutları bulunduğu bölgeye değer katmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için tasarlanmıştır. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje RGGA Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 16 katlı 2 blok ve toplam 90 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

RGGA Mimarlık tarafından geliştirilen projede her biri 16 katlı 2 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda toplam 90 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 144 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Projede her yaş grubuna hitap eden sosyal aktivite alanları yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; geniş peyzajı, yürüyüş alanları, spor alanları ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Öniz Nirvana Susuz Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir. Üstelik Göksu Parkı ve İstanbul Yolu’na yakın konumda yükselmektedir. Bu özelliği ile projenin lokasyonunu önemli hale getirmektedir

Öniz Nirvana Susuz Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 4.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 554 854 73 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…