Kategoriler
Proje Haberleri

Öniz Yaşam Konutları anahtar teslim

Öniz Yaşam Konutları projesi Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje ASM Group tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje apartman tipi konut projelerine ve villa sitelerine alternatif olarak geliştirilmiştir. Böylece her iki konut tipinin avantajlarını tek bir projede birleştirme fikriyle tasarlanmıştır. Bu modern tasarımlı proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. ASM Group imzası taşıyan proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

ASM Group güvencesi ile yaşama geçirilen proje apartman tipi konut projelerine ve villa sitelerine alternatif olarak geliştirilmiştir. Bu sayede her iki konut tipinin avantajlarını tek bir projede birleştirme düşüncesiyle tasarlanmıştır. Bahsi geçen projede 4 farklı tipte tasarlanan, her biri müstakil girişli 30 adet bahçeli konut yer almaktadır. Üstelik her biri 5 bahçeli konuttan oluşan 6 adet blok, arsaya yerleşimiyle bir tür yayalaştırılmış iç sokak oluşturmaktadır. Bahsi geçen modern yapıdaki proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 240 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 200 metrekare olmaktadır.

Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Blokları bodrum katında birleştiren ve aracınızı park ettikten sonra konutunuza direkt giriş fırsatı sağlayan 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik çocuk oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra her konutun kendilerine ayrılmış özel bahçe alanı bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, gömme dolap, kiler, teras, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özelliğe sahiptir. Bununla birlikte konutlara parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Öniz Yaşam Konutları konumu hakkında

Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer alan proje Bağlıca Mahallesi’nde bulunmaktadır. Aynı zamanda bu konutlar şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde market, eczane ve üniversite gibi birçok alan mevcuttur. Anayola yakın konumda olan proje toplu taşıma araçlarına da yakın mesafede yer almaktadır.

Öniz Yaşam Konutları fiyatları ne kadardır?

2022 yılının 3. Çeyreğinde teslimi gerçekleşen Öniz Yaşam Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 konutların fiyatları 14.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (554) 854 73 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…