Kategoriler
Proje Haberleri

Onyx Çayyolu satışa sunuldu

Onyx Çayyolu projesi Altaş Elektrik tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Daire tipleri neler, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Proje teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Onyx Çayyolu konut projesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, 2864. Cadde üzerinde yer alan arsa üzerinde inşa edilmektedir. 10 bin 498 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde ise yatay mimaride iki adet konut bloğu yer almaktadır. İki adet konut bloğunda ise toplam 61 adet daire yer almaktadır.

10 bin 498 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen projede farklı tipte 2+1 tipinde daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesinde yer alan 2 blokta da 2+1 dairelere yer verilmiştir. Ayrıca konut projesinde dairelerin dışında ticari üniteler de yer almaktadır. Projede yer alan ticari üniteler cephe olarak Park Caddesi’nin devamı olan 2864. Cadde üzerinde yer almaktadır. İç kısımda ise elipsoid avlu ile dükkânlara iç bahçe özelliği sağlanmıştır.

Ankara konut projesinde açık spor alanları, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları yer almaktadır. Ayrıca cadde dükkân cephesi ve iç avlu tasarımı ile kapalı, açık, yarı açık mekân kurgusu ile farklı ve bütünleşik, dinamik ve sosyal, ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmaktadır.

Çayyolu konut projesinde ayrıca kapalı otopark, interkom, hidrofor, jeneratör ve sığınak gibi alanlar da yer almaktadır.

Onyx Çayyolu fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında fiyatlar şöyle oluşmaktadır.

Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 8 milyon TL’den başlamaktadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları 12 milyon TL’ye kadar yükselmektedir.

Çayyolu konut projesinin teslim tarihi ise şöyledir. Konut projesinin 2024 yılı 4. çeyreği gibi tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, 2864. Cadde No: 25 06810 Yenimahalle / Ankara adresinde yer almaktadır. Proje 2864. Cadde ile 2413. Cadde’nin kesiştiği köşede yer almaktadır. 2864. Cadde  cadde, Park Caddesi’nin devamıdır.

Proje Beştepe Koleji Çayyolu Kampüsü’ne, Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, AnkaraEK Doktorlar Koleji’ne yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje marketlere, Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Hastanesi’ne yakındır.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0312 700 00 00 veya 0549 416 66 99 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…