Kategoriler
Proje Haberleri

Optimum Yenişehir 2024’ün 3. çeyreğinde teslim

Optimum Yenişehir projesi modern yaşam alanları sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Optimum Yatırım Geliştirme tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 blok ve toplam 685 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Optimum Yatırım Geliştirme güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 9 katlı olmak üzere 7 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 685 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte projede toplam 40 adet ticari ünite mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 55 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 daireler brüt 107 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, süs havuzu, çocuk oyun parkı ve geniş yeşil alanlar bulunmaktadır. Üstelik bahçe katı dairelerin kendilerine özel bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Optimum Yenişehir nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi İstanbul ili, Pendik İlçesi, Kurtköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Bakü Caddesi üzerinde yer alan proje doğa ve şehir manzarasına hakimdir.

Optimum Yenişehir fiyatları ne kadar?

Optimum Yenişehir projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 55 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 107 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bahsi geçen projenin teslim tarihi ise 2024 yılının üçüncü çeyreği olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için (0216) 378 33 32 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…