Kategoriler
Toki Haberleri

Ordu Kabadüz Toki kura sonuçları belli oluyor

Ordu Kabadüz Toki kura sonuçları kura çekilişi ile birlikte belli olacaktır. Bu toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Ordu İli, Kabadüz İlçesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

Toki sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Ordu Kabadüz 74 konut projesi kapsamında konutların kura çekilişi yapılacaktır. Bu konut projesinde toplam 74 adet konut yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesinde ise toplam 40 adet konutun konut belirleme kurası çekilişi yapılacaktır. 40 adet konutun ise 38 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Ayrıca 2 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Sosyal konutların kura çekilişleri ise 02 Kasım 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Ordu Kabadüz 74 Toki Konut projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Ordu Kabadüz Toki Konutları kura çekilişi

Bu Ordu Kabadüz 74 konut projesinde yer alan konutlar için konut belirleme kurası çekilişi 02 Kasım 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 02 Kasım 2023 tarihinde Perşembe günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Perşembe günü saat 11:00’da başlayacaktır. Ve ayrıca Ordu Kabadüz 74 konut Toki Konutları projesinde toplam 40 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Projedeki 40 adet konut için başvurular yapılmıştır.

Toplu konut projesindeki 2+1 tip daireler brüt 86.12 ve 87.16 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 106.1 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ayrıca projedeki 2+1 konutların fiyatlarına baktığımızda ise 2+1 tip konutların fiyatları 1.124.117,03 TL’den başlamaktadır. 3+1 konutların fiyatlarına baktığımızda ise 3+1 tip konutların fiyatları 1.766.388,70 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 25 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 120 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Ordu Kabadüz Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 02 Kasım 2023 tarihinde Perşembe günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Ordu Kabadüz Toki Konutları projesindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu sorgulama sayfası için tıklayınız…

Ordu Kabadüz Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…