Kategoriler
Proje Haberleri

Orka 2 Konutları Mart 2023’te teslim

Orka 2 Konutları projesi Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde inşa edilen eşsiz bir konut projesi olarak sahiplerini bekliyor. Üstelik bahsi geçen proje Atlas AYZ Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 754 metrekarelik arsa alanı üzerinde 6 dairelik bir bina yükselmektedir. Bu bina 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Atlas AYZ Yapı İnşaat ayrıcalığı ile yaşama geçirilen proje 754 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde her katta 2 daire olmak üzere toplam 6 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel açık ve kapalı otopark alanı ile birlikte misafir otoparkı da yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; basketbol sahası, bisiklet parkuru, futbol sahası, hamam, tenis kortu, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte bahçe ve peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır.

Dış özellikler içerisinde; rezistanslı basınçlı güneş enerjisi, fiber internet, kablo TV, uydu ve su deposu gibi birçok özellik bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar Fraenkische marka yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliği ile beraber görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her pencereye elektrikli jaluzi yada panjur için elektrik besleme sistemi bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu, Çimstone mutfak tezgahı, lake mutfak dolapları, vestiyer, led aydınlatma, salonda her odada TV çıkışı ve multi klima alt yapısı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra elektrik kesintilerinde karanlıkta bırakmayan aydınlatma sistemi mevcuttur.

Orka 2 Konutları konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Ortaca İlçesi Beşköprü Mahallesi’nde inşa edilmekte olup doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde kreş, cami, eczane, hastane okullar, semt pazarı ve üniversite yer almaktadır.

Orka 2 Konutları fiyatları ne kadar?

Orka 2 Konutları projesinde yer alan 3 artı 1 daireler 3.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Mart 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(505) 246 50 26 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…