Kategoriler
Proje Haberleri

Orka 4 Konutları Ağustos 2023’te teslim

Orka 4 Konutları projesi muhteşem bir konumda lüks benzeriz yaşam alanlarıyla sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yer alan proje Atlas AYZ Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 932 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 11 adet daire bulunmaktadır.  Söz konusu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Atlas AYZ Yapı İnşaat firması imzası taşıyan proje 932 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 4 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Bu modern blok içerisinde toplam 11 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 50 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 24 saat güvenlik hizmeti ve kamera sistemi ile huzurlu bir yaşam sunulmaktadır. Üstelik araçlarınızı park edebileceğiniz geniş bir açık otopark alanı mevcuttur. Yeşil alanlara verilen önemle, bahçe ve peyzaj düzenlemesiyle doğayla iç içe yaşama sahiptir.

Konutlarda asansör, su deposu, rezistanslı ve basınçlı güneş enerjisi, merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için özel tasarımlar yapılmaktadır. Daireler arasında yüksek performanslı ısı ve ses yalıtımı sağlanmaktadır. Bununla birlikte tüm daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yüksek güvenlikli çelik kapılar, akıllı ev sistemleri ve görüntülü diafon sistemi gibi özelliklerle donatılmıştır. Çimstone mutfak tezgahları, lake mutfak dolapları ve ankastre mutfak setleri ile modern bir yaşam sunulmaktadır. Vitra marka lavabo, klozet ve gömme rezervuar takımları, Artema marka batarya ve musluklar bulunmaktadır. Elektrik kesintilerinde dahi aydınlık bir ortam sağlayan tasarruflu LED aydınlatmalar kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra her pencereye elektrikli jaluzi ya da panjur için elektrik besleme mevcuttur. Tüm konutlarda seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Orka 4 Konutları konumu hakkında

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yer alan proje Terzialiler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mükemmel bir konumda yükselen proje hem doğal güzelliklerin hem de şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezleri, eğlence mekanları, marketler, semt pazarları ve spor salonları gibi birçok tesis bulunmaktadır. Aynı zamanda hastaneler, sağlık merkezleri ve eczaneler gibi sağlık kurumları da yakın mesafededir. Projeye ulaşımı kolaylaştırmak için dolmuş, minibüs ve otobüs durakları da yakın çevrede mevcuttur.

Orka 4 Konutları fiyatları ne kadar?

Orka 4 Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Proje kapsamında 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(505) 246 50 26 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…