Kategoriler
Proje Haberleri

Orka 4 Ortaca satışları başladı

Orka 4 projesi merkezi konumda lüks bir hayat standardı sunmaktadır. Projenin konumda Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Atlas AYZ Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 11 dairelik bir yapıya sahip projede 2 artı 1 konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Atlas AYZ Yapı İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 4 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 11 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte bahçe ve peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Asansör, su deposu, rezistanslı, basınçlı güneş enerjisi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlar aracılığı ile daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çimstone mutfak tezgahı, lake mutfak dolapları ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Vitra marka lavabo, klozet ve gömme rezervuar takımı ve Artema marka batarya ve musluklar yer almaktadır. Tasarruflu led aydınlatma ile elektrik kesintilerinde karanlıkta bırakmayan aydınlatma sistemi kullanılmaktadır. Her pencereye elektrikli jaluzi ya da panjur için elektrik besleme mevcuttur. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Orka 4 konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Ortaca İlçesi Terzialiler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mükemmel bir lokasyonda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Orka 4 fiyatları ne kadar?

Orka 4 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (505) 246 50 26 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…