Kategoriler
Proje Haberleri

Orka Heaven Kocaeli satışları başladı

Orka Heaven Kocaeli projesi şehrin ortasında eşsiz doğa ve deniz manzarasına sahip prestijli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Mamikler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 7.460 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve toplam 78 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mamikler İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 7.460 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Orka Heaven Başiskele projesi içerisinde A, B, C ve D olmak üzere 3’er katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 78 adet daire yer almaktadır. Daireler ise arakat ve dubleks olmak üzere 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 çatı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekare olmaktadır.  Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje kapsamında 689 metrekarelik alan üzerinde sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. İçerisinde ise; 140 metrekarelik yetişkin yüzme havuzu, 35 metrekarelik çocuk havuzu, fitness salonu, çocuk oyun parkı ve kafe yer almaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde asansör, uydu sistemi ve su deposu bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Orka Heaven nerede yer alıyor?

Orka Heaven Başiskele projesi, Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje şehrin tam merkezindeki konumu ile birlikte benzersiz bir doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Projeye yakın lokasyonlar içerisinde market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Orka Heaven fiyatları ne kadar?

Mamikler Orka Heaven projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 bahçe dubleks dairelerin fiyatı 3.521.220 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 152 metrekare olan 3 artı 1 çatı dubleks dairelerin fiyatı 3.725.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (538) 058 23 85 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…