Kategoriler
Toki Haberleri

Osmaniye Yaverpaşa Toki kura sonuçları

Osmaniye Yaverpaşa Toki kura sonuçları yapılacak çekiliş ile belli olacaktır. Kura çekilişi ise bugün yapılacaktır. Sonuçlar ise TOKİ’nin resmi web sitesinden yayınlanacaktır. Ayrıca kura sonuçlarını aşağıda yer alan videodan izleyebilirsiniz. Konut belirme kurası hakkında detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Osmaniye Yaverpaşa Toki kuraları ne zaman çekilecek?

Bu toplu konut projesi 100 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Osmaniye Yaverpaşa Toki Konutları projesi Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi’nde yer almaktadır. Toplu konut projesinde toplam 604 adet konut yer almaktadır. 604 adet konuttan 302 tanesinin konut belirleme kura çekilişi yapılacaktır.

302 adet konutun konut belirleme kura çekilişi ise 27 Ekim 2023 tarihinde yapılacaktır. Çekiliş 27 Ekim 2023 tarihinde Cuma günü yapılacaktır. Ayrıca çekiliş saat 11:00’da başlayacaktır.

Osmaniye Merkez Yaverpaşa 604 konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip konutlar yer almaktadır. Toplu konut projesindeki 604 adet konutun 302 tanesinin çekilişi yapılacaktır. 320 adet konutun 206 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 96 tanesi ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Konut belirleme kurası TOKİ’nin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekilişini canlı olarak izlemek isteyenler aşağıda yer alan linkten izleyebilir.

Osmaniye Yaverpaşa Toki Konutları fiyatları ve ödeme planı

Toplu konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler brüt 86.68 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler ise 102 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Konut blokları Bodrum kat+ zemin kat + 4 normal katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Toplu konut projesinde konut fiyatlarına bakıldığında 2+1 tip dairelerin fiyatları 879.900 TL’den başlamaktadır. Ayrıca 3+1 tip konutların fiyatları ise 996.760,80 TL’den başlamaktadır.

Ödeme planı olarak ise ilk etapta başvuru bedelleri düşüldükten sonra yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Ayrıca kalan tutar ise 180 ay vade ile taksitlendirilmektedir. Ödenmesi gereken peşinat sözleşme imzalanırken ödenmektedir. Ancak talep sahibi şehit aileleri veya maluller için bu ödeme planı değişmektedir. Bu durumda yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile taksitlendirilmektedir.

Osmaniye Yaverpaşa Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 27 Ekim 2023 tarihinde Cuma günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de başlayacaktır. Çekiliş canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Osmaniye Yaverpaşa Toki Konutları projesindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olacaktır.

Kura çekimi sonuçlarına göre, konut sahibi olmaya hak kazanan kişilere, kura çekiminin ardından SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Konut sahibi olan kişiler, TOKİ’nin internet sitesi üzerinden sözleşme imzalayabileceklerdir.

Osmaniye Yaverpaşa Toki kura çekilişi canlı izle

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız…