Kategoriler
Ekonomi

Otelcilerin yeni gözdesi: Sapanca

Son dönemlerde otel yatırımcıların yeni gözdesi Sapanca oldu.

Yerli ve yabancı turistin ilgisini çeken sapanca yatırımcıların da gözünden kaçmıyor.

Birçok açıdan sevilen Sapanca, İstanbul’a yakın olması ve doğal güzellikleri ile bulunduğu bölgede ilgi görüyor. Özellikle Arap turistlerin uğrak yerlerinden biri olan Sapanca, doğa ile iç içe olması, büyüleyici yeşil güzellikleri ve Sapanca Gölü sayesinde adından söz ettiriyor. Söz konusu olan bölgeye yeni otel yatırımları da yoğunlaşmış durumda.

Sapanca’ya yeni otel: Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort

Son olarak İstanbul’da beş, Marmaris ve Van’da da birer tane olmak üzere toplamda yedi oteli ile hizmet vermekte olan Elite World otelleri bünyesine bir yenisini daha ekledi. Sapanca’da yeni bir otel açan Elite World, söz konusu olan oteli 650 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirdi. Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort ismi verilen otel toplamda 44 dönümlük arazi üzerinde yükseldi.

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort geçtiğimiz günlerde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bahsi geçen otel toplamda 428 kişiye hizmet verecek şekilde tasarlandı. Buna ek olarak otelde yüksek kapasiteli toplantı ve kongre salonları da mevcut.

Ziyaretçilerin aktivite alanlarına da ilgi gösteren otel yetkilileri bünyesinde tenis kortları, biyolojik gölet, macera parkları, aquapark, açık havuz ve game arena gibi sosyal aktivite alanları bulunduruyor.