Kategoriler
Proje Haberleri

O’Villa Kayapa satışları başladı

O’Villa Kayapa projesi ayrıcalıklı ve dinamik bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Konforlu, şık ve kişiye özel yaşam alanlarıyla dikkat çeken proje Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Ocak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında birbirinden bağımsız tripleks villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ocak İnşaat imzası taşıyan projede birbirinden bağımsız, şık ve konforlu yapıda tripleks villa yer almaktadır. Bahsi geçen bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 510 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 360 metrekare olmaktadır. Her villa için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel bahçe kullanım alanı ile birlikte müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte sauna, hamam, buhar odası ve spor alanı yer almaktadır.  Dış özellikler içerisinde kablo TV ve hidrofor bulunmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, çamaşır odası, gömme dolap klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

O’Villa Kayapa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Kayapa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi bir konumda yer alan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevremde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

O’Villa Kayapa fiyatları ne kadar?

O’Villa Kayapa projesinde 4 artı 1 tripleks villa tiplerinden oluşan konutlar yer almaktadır. Brüt 510 metrekare olan 4 artı 1 tripleks villaların fiyatı 6.890.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için (0224) 483 62 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…