Kategoriler
Proje Haberleri

Oyak Maslak satışa çıkıyor

Oyak Maslak projesi eşsiz yaşam alanları ile İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen proje Oyak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 159.213,27 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 413 daire ve 12 ticari ünite bulunmaktadır. Dairelerin ise 1 artı 1’den 8 artı 1’e konut seçenekleri mevcuttur. Bu lüks proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Oyak İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje firmanın mülkiyeti kendisine ait arsası üzerinde yaşama geçirilmektedir. Bu arsanın büyüklüğü ise 159.213,27 metrekarelik bir alana sahiptir. Proje kapsamında 413 daire ve 12 ticari ünite yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1, 5 artı 1, 6 artı 1 ve 8 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Aynı zamanda radye temel atılan proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. 24 saat güvenlik hizmeti sağlanan projede açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik dış özellikler içerisinde su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni ve asansör sistemi bulunmaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş parkuru, kamelya, havuz manzarası, süs havuzu, kapalı yüzme havuzu ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte çocuk oyun alanları, sauna ve fitness merkezi yer almaktadır. Konutların içinde bulunan daireler, aralarında ısı ve ses yalıtımı bulunan özelliklere sahiptir. Isınma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca, dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlar, görüntülü diafon sistemi ile donatılmıştır.

Oyak Maslak konumu hakkında

İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nde yer alan proje Galatasaray Nef Stadyumu’nun yanı başında yer almaktadır. Üstelik Vadistanbul AVM’ye ise çok yakın bir konumda yükselecektir. Çevresinde yer alan markalı konut projeleri, hastane, üniversite gibi alanlara yakın konumdadır. Aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ve iş merkezlerine yakın mesafede yer almaktadır.

Oyak Maslak ödeme seçenekleri nasıl olacak?

Oyak Maslak projesinde satışlar henüz başlamadığı için ödeme seçenekleriyle ilgili ayrıntılar da belli olmamıştır. İlerleyen günlerde tüm detaylar belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0216 359 53 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…