Kategoriler
Proje Haberleri

Özak Duyu Göktürk sıfır faiz fırsatıyla satışta

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Göktürk’te yepyeni bir konut projesi olan Özak Duyu Göktürk’ü hayata geçirilmektedir. Göktürk’ün huzur veren atmosferiyle yeşilin ve şehir yaşamının mükemmel bir uyumunu sunan bu proje, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mevkii’nde yer almaktadır. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar, ödeme planı nasıl? Ayrıca satılık daire fiyatları ne kadar, teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi, toplam 27 bin 201 metrekarelik bir inşaat alanına sahiptir. Bu alan üzerinde ise toplam 3 adet konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca üç adet konut bloğunda ise toplam 141 adet konut yer almaktadır.

Yatay mimaride tasarlanmış 5 katlı konut bloklarına 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. 1+1’den 4+1’e kadar farklı tiplerdeki dairelerden oluşan projedeki daire büyüklükleri ise 65 metrekare ile 330 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca her bir dairenin modern tasarımı ve yaşam alanlarının konforu düşünülerek özel olarak dizayn edilmiştir. Konut projesinin Yapı Ruhsatı 11.10.2023 tarihi itibari ile alınmıştır.

Konut projesinde 1+1 daireler 65 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 daireler 105 m2 büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 daireler 147 m2 büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 daireler 330 m2 büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Özak Duyu Göktürk Fiyatları ve Ödeme Planı

Özak Duyu Göktürk projesindeki daireler için özel bir fiyatlandırma ve ödeme planı sunulmaktadır. Ayrıca peşin ödeme imkanının yanı sıra, 12 aya varan vade seçenekleri yüzde sıfır faiz fırsatıyla sunulmaktadır. Projede daire fiyatları henüz belli değildir. Detaylı fiyat bilgisi ve ödeme planı için projenin resmi telefon numarası olan 0212 486 36 50’yi arayabilirsiniz.

Teslim Tarihi Ne Zaman?

Özak Duyu Göktürk projesinin teslim tarihi 2026 yılının ikinci çeyreği olarak planlanmaktadır. Ayrıca bu tarih itibariyle, Göktürk’ün huzur dolu atmosferinde modern ve konforlu bir yaşamın kapıları alıcılarını beklemektir.

Proje Nerede Yer Almaktadır?

Konut projesi İstanbul ili, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mevkii’nde yer almaktadır.

Proje Künyesi

Firma: Özak GYO
Daire tipleri: 1+1 – 2+1 – 3+1 – 4+1
Daire büyüklükleri: 65 m2 – 330 m2
Teslim Tarihi: 2026 – 2. Çeyrek
Daire Sayısı: 141
Kat Sayısı: 5
Asansör: İnsan
Otopark: Kapalı
Isıtma: Merkezi

Proje hakkında detaylı bilgi için 0212 486 36 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir