Kategoriler
Proje Haberleri

Özay Sitesi Gölevi nerede

Saryap İnşaat imzası ile Özay Sitesi Gölevi projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ordu ilinin Ünye ilçesinde inşa ediliyor. İki farklı konut bloğundan meydana gelen projede konut blokları birbirinden bağımsız olarak yükseliyor.

Projede yer alan konut blokları sekiz katlı olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen bloklarda proje kapsamında 43 adet konut yaşama kazandırılıyor.

Projede bulunan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Gölevi Mahallesi’nde inşa ediliyor. Lokasyonu itibariyle dikkat çeken Özay Sitesi Gölevi projesi deniz manzaralı konutları ile alıcıların ilgisini görüyor. Projede yer alan konutlar özellikle caddeye yakın bir konumda inşa edilmesi sebebiyle de dikkat çekiyor.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Özay Sitesi Gölevi projesinde yer alan konutlar tek bir daire tipinde inşa ediliyor olsa da büyüklüklerine baktığımız zaman iki farklı plandan meydana geliyor. Projede yer alan konutların tümü 3+1 daire tipinde hayata geçiriliyor. Fakat bahsi geçen 3+1 konutların büyüklükleri 155 metrekare ile 175 metrekare olarak, iki farklı şekilde alıcılarına sunuluyor.

Özay Sitesi Gölevi projesi konut fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinde, büyüklük açısından ise iki farklı büyüklüğe sahip olarak yaşama kazandırılıyor demiştik. Konut fiyatlarına baktığımız zaman da 3+1 konutlar üç farklı fiyattan başlayarak satışa çıkarılmış durumda. İlk olarak brüt 175 metrekare olan konutların fiyatları 320 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan brüt 155 metrekare konutlar ise 360 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılıyor. Ayrıca projede yer alan brüt 175 metrekare konutların bir kısmı da 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların teslimlerine sadece sayılı günler kaldı. Bahsi geçen dairelerdeki çalışmaların 2019 yılının Mayıs ayında tamamlanması ve ardından da konutların alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Proje ile ilgili herhangi bir konuda bilgi almak isterseniz, 0452 333 16 66 numaralı telefon hattını arayabilir ve merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.