Kategoriler
Proje Haberleri

Özlüce Park Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta

Özlüce Park Evleri projesi modern mimariye sahip villaları ile Haziran 2023 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje 5K Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 4.785 metrekarelik arsa alanı üzerinde 8 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5K Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 4.785 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında müstakil girişli, 2 katlı 8 adet villa konumlandırılmıştır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 375 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 300 metrekare olmaktadır. Tüm villalar 7/24 kapalı devre kamera sistemi ile korunmaktadır. Her villa için 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte elektrikli araçlar için her villanın kendine özel şarj alt yapısı bulunmaktadır. Villaların 37 ile 40 metrekare arasında değişen müstakil yüzme havuzları yer almaktadır. Her villaya özel müstakil bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Üstelik otomatik bahçe sulama sistemi yer almaktadır.

Bazı villalarda 67 metrekarelik çatı teras alanı mevcuttur. Ayrıca dış özelliklerde fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu, su deposu ve hidrofor gibi birçok özellik bulunmaktadır. Tüm villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlar üzerinden konut yönetimi sağlanmaktadır. Her odada giyinme odası, banyo, klima alt yapısı bulunmaktadır. Coante marka kuvars mutfak ve ada, Bosch marka üçlü ankastre set, İthal lake mutfak dolapları, özel tasarım giyinme odası ve banyo dolapları gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra Massive Parke marka özel ölçü lamine parke uygulaması yapılmaktadır.

Özlüce Park Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik tüm villalar yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar, semt pazarı ve üniversite yer almaktadır.

Özlüce Park Evleri fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumdaki Özlüce Park Evleri projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başlamıştır. Brüt 375 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 16.500.000 TL ile 19.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihini Haziran 2025 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(539) 929 22 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…