Kategoriler
Proje Haberleri

Palandöken Evleri Kocaeli Satışa Sunuldu

Kocaeli Başiskele konut projesi ÖRS İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Serdar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projenin Nisan 2022 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır. Palandöken Evleri Kocaeli konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Serdar Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut bloğu 3 katlı olarak tasarlanmıştır. Site içerisinde bol yeşil alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda daireler yerden ısıtmalı olup kullanışlı ve güneş alan ferah dairelerdir.

3 katlı bloktan oluşan Palandöken Evleri Kocaeli konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip daireler brüt 130 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 148 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda dairelerde çatı dubleks seçeneği de bulunmaktadır.

Palandöken Evleri Kocaeli Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 130 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 460 bin TL ile 475 bin TL arasında değişmektedir.

148 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Serdar İlkokul ve Ortaokulu yanı başında yer almaktadır. Aynı zamanda otobüs güzergahında bulunmaktadır. Bunun yanı sıra cami, sağlık ocağı ve parka da yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 294 30 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…