Kategoriler
Proje Haberleri

Palas Eryaman Mart 2024’te teslim

Palas Eryaman projesi güvenli, kaliteli ve konforlu yaşam alanları ile mutlu ve huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Özşeker Grup İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 10.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 83 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özşeker Grup İnşaat imzası taşıyan proje 10.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 20 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 83 adet daire yer almaktadır. Ayrıca söz konusu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 daireler brüt 210 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 artı 1 daireler net 170 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. 23.000 metrekarelik inşaat alanına sahip projede sağlık dolu, huzurlu bir yaşam sahiplerini bekliyor. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alanda süs Havuzu, fitness salonu, sosyal tesisler, spor alanları ve çocuk oyun parkları bulunmaktadır. Bununla birlikte yeşil alanları ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde, asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlayan özellikleri de mevcuttur. Daireler arasında ısı yalıtımı ve ses yalıtımı yer alırken, ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Akıllı ev sistemleri, evlerinizin her köşesindeki cihazları birbirine bağlar ve evinizi akıllı hale getirerek konforunuzun ve güvenliğinizin artmasını sağlar. Üstelik konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşur ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfakta ankastre mutfak seti, yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu yer almaktadır. Bununla birlikte banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer alırken, zeminlerde laminat ve seramik zemin kullanılmaktadır. Konutların antre girişinde vestiyer, çamaşır odası, klima, spot aydınlatma, cam balkon gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Palas Eryaman konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik daireler doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, cami, okullar ve park alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Palas Eryaman fiyatları ne kadar?

Palas Eryaman projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 210 metrekare olan 4 artı 1 daireler 4.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi 30 Mart 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(543) 697 35 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…