Kategoriler
Proje Haberleri

Palm Marin fiyat

İstanbul ilinin gözde ilçelerinden biri olan Beylikdüzü ilçesinde Palm Marin projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Mutlu İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız yirmi bloktan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 330 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar 26 bin 893 metrekarelik arsa alanında yükseliyor.

Projede bulunan konutların ödeme planında ise yüzde 40 peşinat ile 35 ay sıfır faiz ile vadelendirme mümkün.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Palm Marin projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 103 metrekare ile 224 metrekare arasında değişiyor. Konutlarda dubleks ve bahçe dubleks seçenekleri de yer alıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları 1 milyon 338 bin TL ile 4 milyon 881 bin TL arasında değişiyor. Palm Marin projesinde bulunan 3+1 dubleks konutların fiyatları 1 milyon 766 bin TL ile 3 milyon 388 bin TL arasında değişmekte. 4+1 dubleks konutlar 2 milyon 835 bin TL ile 4 milyon 562 bin TL arasındaki fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 4+1 ahçe dubleks konutlar ise 2 milyon 278 bin TL ile 2 milyon 486 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Sahil Mahallesi’nde inşa ediliyor. Palm Marin projesi Mavi Akdeniz Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılının Aralık ayında tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.