Kategoriler
Proje Haberleri

Palmira Bir Ağustos 2023’te teslim

Palmira Bir projesi son derece iyi bir yaşam kalitesi sunmak için yüksek standartlarla tasarlanmıştır. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sakalar İnşaat tarafından inşa edilmektedir. 2.693 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sakalar İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 2.693 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde modern dış tasarıma sahip 6 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 56 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel açık otopark alanları ile birlikte misafir otopark alanları da mevcuttur.

Sosyal donatılar içerisinde sauna, spa merkezi, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, barbekü, kamelyalar ve fitness salonu bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde ise fiber internet, kablo TV, uydu, asansör ve su deposu gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte bütün konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Palmira Bir konumu hakkında

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer alan proje Avsallar Bölgesi’nde inşa edilmektedir. Avsallar’da en çok tercih edilen bir bölgede konumlanan proje deniz manzarasına sahiptir. Bunun yanı sıra doğa ve yeşil alan manzaralarına da hakimdir. Yakın çevresinde park alanı, cami, eczane ve okullar bölgesi yer almaktadır.

Palmira Bir fiyatları ne kadar?

Palmira Bir projesinde konut fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 56 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 115 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.800.000 TL ile 3.500.000 TL arasında değişmektedir. Projenin teslim tarihi ise Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(364) 399 22 96 veya 0(541) 946 43 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…