Kategoriler
Proje Haberleri

Palmiye Evleri 0.69 kredi imkanıyla satışta

Palmiye Evleri projesi krediye uygun yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Roda İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında yatay mimariye sahip projede 4 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Roda İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede 11 katlı yatay mimariye sahip konut bloğu yükselmektedir. Bu blok içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Bu dairelerin büyüklüğü 150 metrekare ile 165 metrekare arasında değişmektedir. Yapısı deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan proje, konut sahiplerine güvenli bir yaşam sunmaktadır. Site içerisinde 7 gün 24 saat kamera sistemi ve güvenlik hizmetleri de sağlanmaktadır. Ayrıca, araçlarınızı güvenli bir şekilde park edebilmeniz için açık otopark alanı da mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı özelliği bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Dairelerin girişleri, yüksek güvenlikli çelik kapılarla sağlanmaktadır. Ayrıca, konutlarda konuklarınızı karşılama ve kontrol etme imkanı sunan görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda duşakabin, mobilya, PVC doğrama ile birlikte fiber internet altyapısı gibi pek çok farklı özellik bulunmaktadır.

Palmiye Evleri konumu hakkında

Zonguldak’ın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Eşsiz bir konumda yükselen proje mavi bayraklı plaja yürüme mesafesindedir. Üstelik yakın çevresinde pek çok eğitim kurumu yer almaktadır.

Palmiye Evleri fiyatları ne kadar?

Palmiye Evleri projesinde 0,69 krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Proje kapsamında 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Bahsi geçen dairelerin fiyatları ise 2.650.000 TL ile 2.750.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 646 11 22 veya 0 (543) 841 43 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…