Kategoriler
Proje Haberleri

Palmiye Park Sitesi satışları devam ediyor

Palmiye Park Sitesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Muğla ilinin Milas ilçesinde Emek Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Solmaz Gurup inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Ayrıca sizler de bu projeyi daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Birçok tipte evler sizlere sunulmaktadır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Bu evin toplamda 2 adet banyosu vardır Spot aydınlatması bulunan bu ev modern bir görünüme sahiptir. Çelik kapısı olan bu evler şık bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda seramik zemini de mevcuttur.

Konut projesindeki konut bloklarında asansör de yer almaktadır. Bu konut projesinin etrafında vakit geçireceğiniz birçok sosyal alan yer almaktadır. Aynı zamanda evin içerisinde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Avantaj sağladığı özelliklerinden biri de evin içerisinde kilerin olmasıdır. Bu projenin bir diğer özelliği de kapıcının olmasıdır. Kamera sistemi ile bu konut projesi 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Palmiye Park Sitesi konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Aynı zamanda markete de oldukça yakın mesafededir. Ayrıca eğitim kurumlarında bir yakınlığı vardır. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Ulaşım olanağı bakımından minibüsler yakın mesafedir. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Palmiye Park Sitesi fiyat bilgisi

Bu konut projesindeki ev geniş ve konforludur. Birçok özelliği ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde yer alan bu evler brüt 144 metrekare, net olarak 134 metrekare şeklinde 3+1 olarak tasarlanmıştır. Bu evler yaklaşık olarak 755 bin liradır.

Palmiye Park Sitesi projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 248 04 35 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…